top of page

Propòsit

 

Em vengué al cap l'escolania de la Seu, col·laboradora del projecte, i el seu gran mestre i director Antoni J. Salvà. De sobte, m'inspirà la seva vestimenta ampla de sotana i roquet, se m'antullaven àngels del cel enviats al rescat dels migrants en mar oberta... i els veia... Veia tots els cantaires atalaiant la mar amb el seu cant... I la seva veu que es convertia amb aquell braç que s'allarga i s'estira per la borda d'un llaüt amb la mà oberta per enganxar-se a un altre braç que sobresurt d'entre les onades de la Mediterrània, també amb la mà oberta... Veia com es produïa el miracle i, només d'imaginar-m'ho, plorava...

Sebastià A. Adrover

I llavors és quan la vida es converteix en Vida...

 

Si darrere un projecte hi bateguen Valors Humans, les idees es presenten sense límits i troben el cau per expressar-se. La seva manifestació es cobreix d'aquella harmonia que tot ho habita i deixondeix la Música de les Esferes, la fa perceptible i la trasllada a la veu, que així es mostra feta per inspirar.

 

I si la veu canta, ens encanta, i el camí serà bo de transitar.

 

Els Vermells de la Seu habiten aquest projecte. I perquè aquesta formació coral hi és, els Valors de la Música ens acompanyen, ens duen als nostres límits i ens conviden a anar més enllà.

 

La seva presència, neta, rotunda, és un regal. La seva intervenció ens ha de moure i així hem de poder sentir la mar que els nostres expedicionaris transitaren entregada als Valors, aquells que bateguen en les veus dels Vermells de la Seu.

 

Veureu que en la seva proposta hi caben pepes i pasteres i veus que clamen ones per un món nou. Cal anar-hi... cal anar més enllà, anar a aquesta mar.

 

Gràcies Vermells. El vostre cant és rescat.

 

Amb vosaltres hi anam. Serem port, segur.

Margalida Maria Clar Lladó

llaut corda sebastia agusti (1).jpg
bottom of page