top of page

Sinopsi

portada CATALAN.jpg

Aprofitant la crònica del viatge que dona títol a l’obra, el llibre et durà per allà on tota persona convendria que passàs en el seu viure, et trobaràs amb tants aspectes vitals que en sortiràs renovat.

(Margalida M. Clar)

 

És la màgia de la bona literatura, que darrere els mots sap transmetre el batec de la vida, de la vida sobretot de qui escriu. Així, l'obra d'art mostra una llacor d'eternitat: el gruix d'humanitat suficient per interessar cada nova generació de lectors... fins que hi hagi lectors.

(Teodor Suau)

 

Si de qualque cosa parlen aquests textos, és del goig de la vida, de com ens sentim vivint. Vivim respirant i vivim menjant i vivim admirant allò que ens envolta. Moltes vegades, les coses no són mitjans, sinó els continguts de la vida.

(Tomeu Arbona)

 

Un viatge de turisme al voltant de la seva pròpia terra aquell estiu de 1899. Aquest fet, precisament, ens regala als lectors del segle XXI un valor més, afegit, atès què es tracta de literatura de viatges escrita des de la perspectiva sociocultural dels autòctons.

(Sebastià Vidal)

 

Enyoram el so de les veles del San Miguel, la mar deserta, els colors, l’oratge, les converses quan la llum començava a cedir lloc al repòs, la bellesa, els silencis i el deixant blanc.

(Jaume Ferrando)

 

…un viatge apassionant per la llengua, per l’illa, per la mar i per una època que, sense aquesta crònica que ens en deixa testimoni, a hores d’ara és inimaginable.

(Àngels Àlvarez)

 

L’oportunitat de fer una ullada a la Mallorca que va ser, a través dels ulls i de l’humor peculiar d’aquests expedicionaris de finals del segle dinou i de llur cronista, ha estat una experiència enriquidora.

(Cathy Sweeney)

Nou eren, nou són i nou seran...

No es tracta de no voler morir mai, sinó de deixar qualque cosa que visqui per sempre.

(Sebastià A. Adrover)

bottom of page